Thursday, March 13, 2008

Karini sünnipäev ja Seaworld






Hei hei! Kuidas teil kõigil läheb? Meil läheb kenasti siin pool! Viimasest blogi sissekandest on möödas juba üle 2 nädala. Oleme Uus – Meremaa reisi vaimustusest vaikselt toibumas ning hakkame vaikselt kohaliku eluga taas kohanema. Eluga, kus tuleb mõned päevad nädalas tööd teha, rannas päevitada ning ookeani 25 kraadises veel ujumisega :)! Täna olid just vapustavalt suured ja võimsad lained! Ilmadega on meid viimasel ajal jälle õnnistatud st, et päike lõõmab taevas ja sooja 30 kraadi ringis!




Mis siis põnevat meil siin toimunud?!? Nagu teist paljud teavad oli 3. märts Karinil sünnipäev, juhuuuu.. sai teine taas aasta võrra vanemaks ja Silvo tähelepanelik silm täheldas juba ka esimesi vananemise ilminguid, :) nimelt armastab ta vabadel päevadel järjest kauem magada :) ning kui küpsest sööb siis leotab seda enne piima sees :)!
Kinkisime Karinile ilusa potilille ja Seaworldi pileti! Sünnipäeva puhul käisime õhtust Tai restoranis söömas, kus oli väga maitsev lammas ja part! Ainult teenindus andis soovida!
Vanema generatsiooni lugejatele niipalju, et Seaworld on eesti keeli Meremaailm, tegu vahva kohaga, kus võib kohata delfiine, hülgeid, haisid ja muid kõikvõimalike mereelukaid. Kogu park on üles ehitatud eelkõige lastele, kuid ka lastevanemate peale on mõeldud ning isad saavad kohvikust endale õlut osta!






Külastasime Seaworldi laupäevasel päeval ja seal oli väga palju külastajaid. Tüdrukute vaieldamatud lemmikud olid delfiinid, keda oli väga mitmes basseinis ning show oli ka vinge. Mulle meeldisid hülged, kes tegid ka igast nalja ning trikke!



Kuna mul ei ole veel õnnestunud delfiinidega koos ujuda siis oli mul esialgu plaanis seda Seaworldis teha. Kahjuks nägi sealne vees sulistamine väga mannetu ja turistikas välja, kümmekond tegelast korraga vees, kõigil päästevestid seljas ning 2 delfiini nende vahel pikeerimas. 65$ eest tundus see ujumine natuke lahja olevat. Tahaksin kunagi ikka ookeanis, nö päris looduses neid trehvata, selline kommertslik ujumine ei paku mulle pinget.
Kes tahtis sai suures basseinis puuri sukeldumist proovida. Juhtumisi oli basseinis ka haisid, keda siis instruktor läbi puuri toitis. Meile piisas selle vaatamisest!
Ameerika raudteel käisin ka, tüdrukud ei julgenud tulla. Aga tegu oli nii lühikese sõiduga, et siis kui juba vahva hakkas ja rong hoo üles sai ja paar surmasõlme oli teinud, sai sõit läbi. Kaalusin korra uuele ringile minna, kuid siis lõin käega. Tegu ikkagi rohkem noorematele suunatud meelelahutuspargiga.
Olles päeva seal pargis showsid nautinud, kõhud täis söönud ning magustoiduks jäätise võtnud olime kõik mõnusalt väsinud ning koju jõudes tegime väikse une. Tore päev oli!
Ees ootasid mõned töised õhtud ning rannapäevad.
Ühel reedesel päeval käisid meil külalised, Oz ja Jazz! Nimelt oli 7. märts Ozi sünnipäev ja me kutsusime mõlemad meile lõunat sööma. Tegime neile maitsva lõunasöögi veel parema magustoiduga. Nad meile ikka väga head ja kallid sõbrad ning neid on alati tore näha.
Teisipäeval tuli meile täiesti juhuslikult külla sõber Alar! Olles saanud Martini käest Kairi numbri, helistas ta meile ning tuli külla. Meeldiv üllatus oli, et tegu vana sõbra Alariga, kellega tutvusin Peep Vainu koolitusel. Alar veetis paar ööd meie juures, käisime koos temaga Ivol ja Mairel külas, vedelesime rannas ning suplesime ookeanis.
Tore oli täiesti ootamatult teda siin kohata!

No comments: