Tuesday, December 25, 2007

Broadbeach!









Lõpuks ometi oleme saanud oma elamise. Maksime kolmapäeval 1500 $ tagatisraha ära ja kirjutasime lepingule alla. Võtmed saime kätte ning alustasime sissekolimist. Läksime kohe peale asjade lahti pakkimist ookeani äärde, mis asub meist 300 m kaugusel ja rõdult paistab. Käisin ujumas, lained olid võimsad ja surfajaid palju. Käisime veel jäätise kohvikus, mis asub meie kodust üle tee ja võtsime oma lemmik jäätisekokteilid. Nad teevad siin nagu mega head jäätise kokteili. :P Meie lemmik kokteil on valge shokolaadi ja cookies cream`i jäätisega!:)




Õhtul helistas meile üks meie sõber Mitsit, kes oli lubanud meid uue kodu saamise puhul õhtusöögile viia. Ta viis meid restorani nimega La Rustica, see on Türgi – Itaalia restoran, mille omanik on türklane ja tema naine on itaallane. Toidud olid väga maitsvad, sellised kodused. Olles söönud head ja paremat ning joonud piisavalt itaalia õlut läksime õhtusesse Surfersisse jalutama. Mitsit näitas meile populaarsemaid ööklubisid ning baare ja tutvustas meid oma sõpradele. Üks tema sõber, kes oli striptiisi klubi „Cheerleaders” uksehoidja andis meile tasuta piletid ühte kuulsasse ööklubisse nimega „Bedroom”, kus sel õhtul toimus Bikini Missi valimine!!! :)


Mulle see sobis ning otsustasime minna kohalikke kaunitare kaema. Kokku osales 12 kaunitari, kellest 4 olid tõesti kaunid :) (loodan, et Kairi seda ei loe :)) 2 tüdrukut olid õnnelikud silikooni omanikud, kus juures vanust oli neil 18-23! Bikinid olid ka kenad :)
Auhind mille nimel laval ennast näidati oli päris muljet avaldav 15000 $!
Selle raha eest astuks isegi lavale :) Kohe oli mul vaja küsida, et kas järgmine nädal on äkki meeste show :)!! Kahjuks ei ole :) Nii palju, kui ma siin Kairi ja Kariniga olen rääkinud, ütleva nemad, et siin ei ole kenad mehed ei oska vaielda nendega!
Mitsit on meie hea sõber siin, kes on samuti väga abivalmis ning tahab meid kõikjale viia ning põnevaid kohti näidata. Üks päev on meil näiteks plaanis minna maailma kõrgeima korterhoone kõige kõrgemale korrusele ehk 80 korrusele. Maja nimi on Q1! Seal tipus on kohvik ja väike lounge, kus saab väikse suupiste võtta ning vaadet imetleda. Meie sõprade Eneli ja Annese üks sõber omab selles majas 70 korrusel apartementi, selline vahva penthouse pidi olema :)
Mitsit lubas meid viia veel mägedesse kängurusid vaatama ning kalale mootorpaadiga. Kaldast kaugemal pidid olema suuremad kalad :) Saan oma isa siis kadedaks ajada (paps mul kõva kalamees)! Haisid pidi olema väga vahva püüda ja nad pidid maitsvad olema, nii et ootan kalale minekut põnevusega :)
Täna (neljapäeval) käisime Kairiga paaris restoranis ja andsime oma cv-d neile. Tegemist on meie kodu lähedal asuvate populaarsete söögikohtadega. Kui siia tööle saame on väga super, siis ei pea enam pikka maad tööle sõitma ja mõtlema, kuidas õhtul töölt koju saada. Restoran kuhu mina kandideerisin on Yellow Fin, tegemist mereandide restoraniga, kuna mulle hullult meeldivad igasugused mereelukad, oleks seal töötamine nagu ideaalne.

No comments: