Sunday, December 30, 2007

Broadbeach vol.2

Mis meil siis vahepeal juhtunud on!?! Olin siin mõned päevad haige, olenemata siinsest soojast kliimast suutsin enda kurgu ära külmetada ja köhisin 3 päeva nagu hobune. Siis kui tüdrukud tööd tegid ja rasket raha koju tõid, lesisin mina voodis pikali ning lugesin raamatut. Käisime paar päeva tagasi ühel laadal, täpsemalt raamatu ja cd- plaatide laadal, kus oli kõik „hea hinnaga”. Leidsin sealt endale ühe raamatu mis tundus huvitav, „Hotel Babylon”. Olen nüüdseks kolmandiku jõudnud läbi lugeda, ei ole väga huvitav.
Tüdrukud nagu ma mainisin teevad tublisti tööd, Karin lausa 2 koha peal! Töötab hommikust lõunani Southport`is asuvas kohvikus ning õhtuti Itaalia restoranis nimega „Salsa” . Salsa`s töötab ka Kairi, kes teeb seal nii hommikusi kui ka õhtusi vahetusi!
Ja kohe varsti hakkan ka mina Salsa`s tööle :) Täna käisin manageri jutul ning õhtust olen sinna tööle oodatud!
Restoran asub meie kodust 200m kaugusel seega on seal väga mugav käia. Õhtuti on seal väga palju rahvast ning tööd jagub kuhjaga. Kuigi see ei ole just unistuste koht kus töötada, st siin leidub edevamaid ning uhkemaid restorani on tähtis see, et rahvast palju käiks, rahvas = tip!!! :)
Intervjuul rääkisin, et oskan kohvi teha, 3 taldrikut kanda, veini avada ning viite lauda korraga teenindada :) Mainisin, et olen Eesti kallimates ja uhkemates restoranides töötanud (Egoist ja Gloria) (tervitused Ormile, Kristile ja Merlele) ning kogemust on ka cateringi alal. Antud restorani külastab päevas 250 – 300 inimest!
Täna käisime Kairiga üle tee asuvas kasiinos. Seal asuvad mitmed restoranid ning me plaanime sinna ka kandideerida, mängida seekord veel ei jõudnud aga nägime mängusaali. Päris muljetavaldav oli, meie Olympic kasiino on ikka poisike selle kõrval. Siin käib väga palju aasia rahvast mängimas, kes on suured mängurid, kõige kõrgemal korrusel pidid olema eraldi lauad suurte mängurite jaoks, kes mängivad ikka miljonite peale. Kui saaks sinna üles restorani tööle oleks vist päris lahe :) Oleks suurele rahale lähemal :)
Ilmadega on viimasel ajal siin jamad lood, nimelt meist 500 – 1000 km üleval pool Frazer Islandil on suured tormid ning inimesi evakueeritakse ja see torm liigub kahtlaselt meie poole. Ookean on tulnud meil juba päris kaugele maismaa poole ning vihma tuleb ka iga päev. Ilm muutub siin 7 – 8 korda päevas. Sajab siis paistab jälle päike jne.
Meie sõber Sam (kes elab meiega koos) tegi üleeile teatavaks, et ta plaanib 2-3 nädala pärast ära koju sõita. Ta elab Saksamaal, Kölnis, ning on siin olnud juba 7 kuud. Õppis siin ülikoolis informaatikat. Alguses oli meil plaan, et elame 4 – kesi siin ning kuskil 3-4 kuud. Aga nüüd kui ta ära läheb, tuleb meil uus korteri kaaslane leida, vastasel juhul lähevad kulutused suuremaks ning seda me ei taha. Ei ole mõtet elamise peale väga suuri kulutusi teha. Tahaks siin elada ja töötada kuskil 3 kuud ning siis edasi liikuda. Selle ajaga peaks välja mõtlema kuhu poole liikuda :) kas üles poole või alla. Mina tahaksin üles liikuda Arilie beachi poole ning Withsunday islandile ja Cairnsi poole. Tahan minna sukelduma Great Barrier Reefile. Ja meie sõbrad elavad Arilie beachil. Tüdrukud tahavad rohkem alla lõunasse minna, Sidney`sse ja Melbourni. Ma ei tahaks nendes linnades väga kaua peatuda, mulle ei paku suured linnad pinget. Sidney`s võiks veel paar nädalat elada, kuna seal on rannad. Samas kui elada paar kolm nädalat kuskil on väga kulukas, sest pead elama hostelites või kui on õnne saaks mõne eestlase juures olla. Eks tulevik näitab kuhu ja millal me liigume, hetkel oleme siin Gold Coastis oma elu ja tegemistega väga rahul ning ei kiirusta kuskile! Meil on siin veel nii palju teha ja käia ning aeg liigub siin eriti kiiresti. Näiteks pole me jõudnud veel mitut ööklubi külastada ning väljas restoranides söömas käia, teemaparkisid külastada ning mitut kohta veel. Nüüd kus kõik tööl käime ei ole materiaalne külg probleem vaid aeg on probleemiks :) Kuidas me leiame kõigile sobiva aja?!? Surfamist tahan ka juba väga proovida aga hetkel on ilmad vähe kehvad selleks.

No comments: